maanantai 4. helmikuuta 2008

Haa!

Ei mulla mitään kummempaa, paitsi se, että:


ONNISTUJAN BLOGI MEINAA JATKAA SAMAAN FYYSISESTI KEVEÄÄN MUTTA HENKISESTI VAHVAAN MALLIIN!

Sillä se juuri on tärkeintä: henkinen vahvuus vaikka kroppa tuntuisikin heikolta. Olen nyt ratkaissut mysteerin: kroppa huutaa ruokaa ja mieli huutaa että ei, kumpi voittaa?

Ei mun tarvitse kertoa vastausta. Kaikki tietää sen!

Tänään onnistuin paremmin kuin hyvin (huolimatta siitä, että söin kouluruokaa.) Juoksin yli tunnin keskisykkeellä 171, olo oli mitä mahtavin (niin ainakin psyykkasin), ja kaloreita kului monta sataa. Sykemittari on paras kaveri.

Juostessa vaan muistaa, että tämä on vaan juoksua ei mitään niin vakavaa! Eteenpäin vaan ja kaloreita kuluu, mikäs sen helpompaa? Se mikä yleensä mättää on lähtö, ja kun sen saa aikaiseksi niin tattadaa! Pitää syödä just niin sopivasti, että jaksaa liikkua muttei hölskyä,
+80kcal, liikunnassa -350kcal, joten tulos on mitä? RUTKASTI MIINUSTA.

Voi oikeen kuvitella kun rasva kärtsää reisissä, ja voi huikkasta sille oikeen sydämelliset moimoit: "sori, mut sä joudat nyt mun menoa haittaamasta!"

Pidä kivaa jonkun toisen perseessä kiitos.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen tutustumaan sykealueisiin ja niiden tehokkuuteen rasvanpolton suhteen. Keskisykkeellä 171 keho ei juurikaan polta rasvaa, siihen tarvittaisiin huomattavasti rauhallisempaa liikuntaa. Lisätietoja täältä.

(Saapa nähdä toimiiko linkki...)

Spiah kirjoitti...

Vau! Olet ollut ihailtavan ahkera. :)

Juoksulenkillä tosiaan auttaa toi kun hokee ittelleen, että se on vaan juoksua. Jalkoja vaan toistensa eteen ja siinä se.
Josta muuten tulikin mieleen, että mun viimekertaisesta juoksulenkistä on jo hävyttömän pitkä aika..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kun sulla menee hyvin!!
Hyvä että joku kirjoittaa näin positiivisesti..mä en oikein osaa ainakaan kirjoittaa hyvistä asioista.pahoista on helpompi kirjoittaa kai.

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa hassu olo kun luin ton sun kommentin.. mut miksi sä pelkäät mun puolesta? Jos sä tarkoitat itsemurhaa, niin ei ole sellaisesta kyse. En ole läheskään niin masentunut. Itsetuhoisuutta on ollut joskus, mutta eipä enää, kiitos tarkkailevien silmäparien kotona..

Voimia sullekkin!

Anonyymi kirjoitti...

aa.. mutta käyn terapiassa. Kyllä tämä joskus tästä. niin toivon. Joskus pääsen pelkojeni yli, ja silloin voin olla myös tyytyväinen itseeni. Joskus kyllä on sellainen kutina perseessä että tää ei ikinä pääty, mutta jollain tasolla mulla on toivoa vielä tuikkimassa.

annika kirjoitti...

Yllätyin tuosta Heikin kommentista. Onko tosiaan niin, että hidas hölkkä polttaa rasvaa tehokkaammin kuin juokseminen..? o_o Myös nuo tohtori-sivut tukevat sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se rasva nyt vaan sattuu palamaan vaikka syke ei oliskaan 130.

Vähän huuhaata nää jutut taas.

Mutta ei kannata joka lenkkiä silti vetää vk/maksimisykkeillä.