keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

ANANASTA<3

Mitä ne olivatkaan ne puheet tän blogin elvyttämisestä uuteen uskoon? Voi pliis, yrittäisit nyt edes vähän! En ole millään kerennyt angstaamaan tänne, ja nyt kun kerkeen niin (toivottavasti?) ilouutinen teille:

EI ANGSTATA YHTÄÄN! (sanoinhan että tää on blogi onnistumisesta)

Surffailin netissä etsimässä lisää laihdutusvinkkejä NOPEAAN laihduttamiseen, sillä kohta on kesä ja mä olen edelleen ällöttävän läski ja mun on saatava nämä välittömästi pois, vaikka se tuntuisi kuinka pahalta. Löysin kohdan:

"Tällä menetelmällä pitäisi saada kuukaudessa pois 10 kg ylipainoa. Kuukaudessa laihduttaja on jo tottunut luopumaan leivistä ja sokerista sekä jälkiruuista, jotka korvataan hedelmillä tai marjoilla. Jos tuoretta ananasta ei ole saatavilla, voi käyttää säilykeananasta, mutta sen tulee olla sokeroimatonta.
Vaihtoehtoina ananaspäiviksi kelpaavat myös persikat, omenat, päärynät, mansikat, vadelmat ja jopa porkkanat, joita niitäkin tulee syödä kilo päivässä. Pakasteita voi käyttää tuoreiden tavoin. Ananasannoksen asemesta voi syödä myös raejuustoa tai maitorahkaa."


Kyseessä on siis ananas-dieetti, jossa kahtena päivänä viikossa syödään vain ananasta tai edellä mainittuja. Luvattu painonpudotus on tietty tän kokoselle aaaaaivan liian paljon luvattu, mutta luulen että pitkän päälle (toivottavasti ei kovin pitkän) munkin paino alkaa jo nelosella!!!!!!!1

Toista viikkoa noudatan tätä diettiä, paino on pudonnut kilon (nestettä, joten siinä ei ole hihkumista), MUTTA itsekuri ja hyvän olon tunne ovat nousseet monin monin monin kertaiseksi! Ei loppujen lopuksi ole temppu eikä mikään syödä tiistaisin ja lauantaisin pelkkää ananasta (totta kai myös kalsiumtabletteja ja monivitamiineja), varsinkin kun tietää että niistä päivistä pääsee ainakin tuhat kaloria miinukselle! Ananas on hyvää ja kaksi päivää menee mennen tullen, varsinkin kun ananaksen voi korvata laihdutusmakeutusaineella makeutetulla maitorahkalla ja vaikka mustikoilla.

Kannattaa harkita tätä, sillä mun hymy on levinnyt korviin tän dieetin myötä! Kun ne kaks päivää jaksaa, ei muina viitenäkään halua sortua mihinkään herkkuihin. Mikä on parempi fiilis nukkumaan mennessä, kun se että tietää ettei ole syönyt mitään paskaa. TONNI MIINUKSELLA, EIKÄ EDES HEIKOTA. Mitä tää on? Tää on liian helppoa!

http://www.laihduttaminen.com/Ananas_Dieetti.html

Mieti et jos haluut lähtee messiin, niin laitan kunnon YHTIENEN ANANAS-DIEETTI-päivityksen viimeistään viikonloppuna!

15 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Mä voisin kyllä miettiä tota, kuulostaa nimittäin hyvältä :) Voisin koittaa vaikka just noilla anaksella ja ehkäpä omenoilla !

Tsemppiä sulle !

Anonyymi kirjoitti...

Ja varsinkin jos se luku on ihan liiikaa niin on ankeaa jos se vielä kirjoitetaan ylös tietokoneellekkin..
Eihän se mitään haittaa vaikka ne kilot oliskin vaan nesteitä.Siis Tärkeintä että vaan jotain lähtee:D
Lähtisin kans mukaan ananas diettiin(ananas on sitä paitsi hyvää) vaan ei oikein voi kun kaikki kyttää mun syömisiä..Mutta tsemppiä sulle!!

M-K kirjoitti...

Mun lopullinen tavote paino on 42kg, mut kattoo sit jos joskus pääsen sinne et pitäiskö laihduttaa lisää :D

Anonyymi kirjoitti...

Ajatella itte oon tiputtanu 2vk 5-kg pelkkää läskiä syömällä joka päivä vähintään 1200kcal ja enintään 1300kcla ja liikkumalla 30-60min päivässä.
Kyllä laihtuminen on sitten helppoa kun sen tekee oikein...

Anonyymi kirjoitti...

Katoin tota sun painonpudotus käyrää! onneks olkoon! :) tosi hienoo!

Anonyymi kirjoitti...

En voi sanoa muuta kuin: vau! Et vaikuta olevan yhtään huonolla asenteella liikkeellä. Se mikä tässä olisi nyt mielenkiintoista, olisi nähdä, millainen kroppa sulla oikeasti on. Vaikka joku mustavalkoinen kuva, josta ei erota paljon mitään muuta kuin ne muodot. Tavoitekuvasihan on jo näkyvillä. Jatka samaa rataa, tsemiä!

maija kirjoitti...

Sulla on kyllä tosi kova tsemppi päällä! Toivon että voisin itsekkin aloitta tuon anansdietin, mut mun on pakko syödä jtn. muuta koulussa ja kotona, ni ananaksen syönnistä ei tulis mitään!

Anonyymi kirjoitti...

Tais ananasdieetti menä plörinäks niinku mä arvasinki.
Vai ootko kuollunna kun uutta tekstiä ei tuu ollenkaan???

Anonyymi kirjoitti...

hei neiti, tuuppa takasin!

Anonyymi kirjoitti...

oho vau

boogie kirjoitti...

Mihin oot hävinny ? :s tätä sun blogias oli niin kiva käydä lukemassa.

Anonyymi kirjoitti...

pissis?

Anonyymi kirjoitti...

HUOM! tossa lukee 10 kg POIS YLIPAINOSTA! Ku sä kerran oot jo lukiolainen nii kai tajuut mitä tarkottaa YLIPAINO? Missäs sulla on ylipainoa - siinä käden jatkeessa olevassa tietokoneessa vissiin?

Anonyymi kirjoitti...

Löysin just tään sun blogin ja tää on ihan mahtava! Varsinki tää ananas jutska piristää mua ihan älyttömästi! Jos se oikeesti toimii niin vihdoin mä pääsen mun unelmamittoihin! Munki tavote on nelosella alkava. Mut en oo voinu toteuttaa sitä ku kaikki kyttää koko ajan... Yhessä vaiheessa mut meinattiin laittaa psykiatrille ku ne oli muka huolissaan... Ja paskat.. Ne vaan haluu että oon ruma ja lihava! Mut sä tsemppaat mua ihan älyttömästi! KIITOS! <3

Painoa hallintaan kirjoitti...

Harvoin kuulee, että painonhallinta onnistuu pitkällä tähtäimellä näillä erikoiskeinoilla.