keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

LAIHUUS EDESSÄ

Mä meinaan elvyttää tän blogin aivan uuteen uskoon.

Oon päivitellyt todella vähän ihan vain siksi, että on mennyt aivan perseelleen koko laihdutus. Söin tosi pitkään aivan armottoman vähän, 100-400 kcal jonka lisäksi vielä urheilin tunnin tai pari päivässä. (toivon että painoni vähäinen lasku johtuu lihasmassan suurentumisesta...) Ruoka ei ollut enää hyvää, se oli pakollinen tankkaus. Siitä ei nauttinut ja hyvä niin. Mutta sitten kävi jotain, jotain tosi huonoa. Vanhat ja hiihtoloma saivat mut syömään vähän enemmän.
Maistoin jopa muffinssia vuoden tauon jälkeen!!!

VIRHE! NIIN ISO VIRHE!

Idiootti!

Tajusin, että ruokahan voi myös olla aivan ihanaa. Enempää en aiheesta selitä, mulle tulisi vaan himo munkkeihin ja pulliin ja suklaaseen ja niin muillekin jotka tätä lukevat (tuskin kukaan?). Ja nyt en ole vaan VOINUT olla syömättä. On kauheesti stressiä ja ainoa saan hetkellisen hyvänolontunteen, kun vedän suklaalevyn. Se tunne on HETKELLINEN, perkele, ja sen jälkeen tulee kamala olo.

Ja oksentamisestakaan ei ole tarpeeksi hyötyä, puolet energiasta ehtii imeytyä joka tapauksessa. Vaikka oksentaisi välittömästi ruoan nauttimisen jälkeen. Tutkittu juttu. Oliko uutta tietoa? Mulle ainakin.

TÄSSÄ SUUNNITELMA:
Päivässä 400 kcal, eli tulee vähän alle 1000 kcal energiavajausta päivässä. (500 kcal energiavaje päivässä laihduttaa puoli kiloa viikossa) Tätä menoa laihdun siis kilon viikossa. Maaliskuun lopussa painaisin siis 49 kg, ja huhtikuun lopussa 44 kg!!! Tuskin onnistuu noin hyvin (toivossa on hyvä elää), mutta aina voi yrittää.

Ja mähän en luovuta. ha!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten se energia noin nopeesti voi imeytyä, ohutsuolessahan ne kaikki vasta alkaa imeytymään. eikä se moska nyt ihan hetkessä sinne asti ehdi.. :o

milkyoolong kirjoitti...

Toivottavasti saat "uuden alun" sujumaan. <3

boogie kirjoitti...

imeytyykö se energi NOIN nopeasti :o viddu. uutta tietoo mulle,kiitos siitä,nyt en ainakaan ala ahmimaan mitään ku tiiän et en kummiskaan saa edes puolia siitä pois ( : tsemppiä <3

voinko linkittää sut tohon mun blogiin?

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin toivoin, että nuo allaolevat kommentit olisivat olleet esim tällaisia: "Älä tyttö hyvä leiki terveydelläsi" tai "Liika laihuus on rumaa". Sen sijaan tuntuu, että ne kannustavat sinua kiduttamaan kehoasi. Minullakin on ollut ongelmia syömisen kanssa, ja olen liikkunut aivan liikaa. Mutta laihahan voi olla myös vaikka söisikin! Menet salille ja siellä pyydät että tekisivät sinulle kunto-ohjelman ja ruokavalion. Kaikki mallit ja näyttelijätkin käyvät salilla ja syövät, ja ovat silti niin laihoja että hirvittää. Jos kerran päätäsi ei saa käännettyä laihtumisen suhteen, voin ainakin yrittää kertoa sinulle muita vaihtoehtoja sen saavuttamiseen, kuin itsensä näännyttämisen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuule, et mitenkään kasvata lihasmassaasi noilla kalorimäärillä.
Lisäksi en usko salitreenaamisesi olevan kovinkaan tehokasta lihasmassan kasvun kannalta, sori vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuule ei se lihas kasva, jos se ei saa energiaa kasvaakseen. Ehkä painosi ei putoa, koska se yrittää kaikin voimin puolustautua sun tempauksias vastaan.
Laihuus ei tuo onnea,jos sä sitä kuvittelet. Epäonnea ennemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Toi että puolet ruoasta imeytyis joka tapauksessa on täyttä soopaa. Tai mussa se ei ainakaan näy kuuden vuoden bulimian jälkeen.
Mulla ainaki on kokemusta pelkällä oksentamisella laihtumisesta ja jos kaikesta mitä päivien mittaan ahmin ja oksennan, imeytyis muhun aina puolet, ni en varmana olis painanu viimestä 3 vuoota alle 50 kiloa vaa 500 kiloa.
oli pakko vaa sanoo ku ärsyttää ku kaikki aina sanoo tota.
pitää vaa olla pro.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ekrron sinullekkin, kun ollan vähän kommailtu toistemme blogeja. siis Jos satut lukemaan uusimman kirjoitukseni, älä suutu. Äitini löysi blogini. Myönnän, olen suurennellut asioita, varsinkin viimeisin on jossain kauheassa tunnepuuskassa kirjotettu. Yritä ymmärtää.. O_o''

Anonyymi kirjoitti...

nuinko nopeesti imeytyy :o.

njah. minä en edes pysty oksentamaan. se on liian vaikeaa, pitkä-aikaista, koskee. eih. mulla on niin tiukka kurkun sulkijalihas muutenki että oksennustaudit on vaikeita mulle.

siksi käytän laksatiiveja ja niistä sanotaan, että ne ei muka heitä pois kun noin omenan verran kaloreita ja että nesteet vaan lähtee.

tosin en ole lihonut yhtään niiden ansioista. jep. meikä entinen anorektikko. tuli paranemisvaihe. sitten repsahdin poikkiksen jätettyä bulimiaan 3 kk sitten. mä yritän lopettaa tämän ja haluisin lihoakin vähän, mutta en paljon niin käytän laksoja vaikka ne on suolistolle yhtä vittua. niih. onnea kaikille syömishäiriöisille parantumiseen. mäkin yritän.

Anonyymi kirjoitti...

oon kyllä tosi pahoillani, mutta toi on SÄÄLITTÄVÄÄ! Eikö sulla ole muuta elämää kun miettiä tollaista, voi jumalauta?!?!?!?!

Siis ihan oikeesti, säälittävää, selvästi haet huomiota!!!! Haluat jotain ongelmia, että olis jotain sisältöä elämässä! Toi on säälittävää, lapsellista ja nauret-tavaa ja tiedätkö mä en ole edes yhtään varma puhutko totta!!!