keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Vaaka, valehtelisit edes


Oon lihonut 1,7 kg eli 11900 kcal. Mun on täytynyt siis syödä yli kymmenen tuhatta turhaa kaloria lihoakseni noin paljon.


YLI KYMMENEN TUHATTA TURHAA KALORIA


Miten se on edes mahdollista? Rehellisesti sanottuna mä en tiennyt että itteään voi vihata näin paljon. Ja kaiken lisäksi en osaa enää edes oksentaa.


Mä en onnistu tässäkään. En tiedä ketään näin säälittävää ja idoottia ihmistä. Enkä osaa enää edes itkeä.




8 kommenttia:

Basilika kirjoitti...

Hei älä anna periks! Kaikilla tulee joskus takapakkia... Sä selviit tästä vielä voittajana. Tsemppiä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä, ja jos oot syöny yhtään suolasta ni se kerää nestettä. Ja muutenki nesteet vaikuttaa tosi paljo:)

Sini kirjoitti...

Periksi ei anneta! :D kiitos kun pidit tekstisäni. Meitä onkin kaksi lukiolaista tällä hetkellä, joilla tuo koulu on tainnut ottaa hieman damagea..

Krista kirjoitti...

niin joo tottta :/

hei kylllä sevielä tästä,ei masennuta! ;>

Anonyymi kirjoitti...

Ei kokonaan kannata, mut vähentää vähän, tai oottaa seuraavaan päivään:)

Kävelylenkit on hauskoja:D Kannattaa, jos yhtää tuntuu siltä. Mut ei kantti kokonaa syömistkä lopettaa, hidastuu aineenvaihdunta vaan liikaa.

Nori kirjoitti...

Niinpä ja nytkin mä vaan istun koneella :D tosin mulla on nyt vähän flunssainen olo, että ei jaksais millään lähteä lenkille.

Ja kuten muutkin tossa kommentoivat, niin älä anna periksi 8)

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Sinulla on ihan mahtavaa tekstiä. Kuin suoraan omasta suustani! Käyn samat turhauduttavat ajatukset päivä päivän jälkeen kuten sinäkin. Olen 22v tyttö ja on niin ihanaa lukea sinun tekstejäsi, tuntuu ettei ole yksin näiden ajatusten kanssa. Laihdutus, ruoka, kalorit ja syömättömyys ovat minun elämäni. Mutta en halua muuttua, en halua epäonnistua ja lihoa. Mitä vanhemmaksi tulee sitä vaikeampaa saada kilot pois. Jo 4v sitten kun huomasi lihoneensa sai kilot pois hujauksessa..Nyt ei valitettavasti. Mutta aion tehdä kaikkeni niinkuin sinäkin. En aio pettää itseäni ikinä enää.
Mut siis tosiaan, KIITOS sinulle. A

Anonyymi kirjoitti...

oikeesti.. mua kauhistuttaa lukea tätä blogia. tiedän että tässä on oma vastuu mutta en halua että sulle käy viel täs huonosti, liika laihdutus on ihas turhaa. uskon että oot oikeasti tosi hoikka, kaunis tyttö. no eipä tää yhden anonyymin pieni kommentti varmaankaan sun unelmia,suunnitelmia luisesta kropasta paljoakaan muutu.. mutta mieti. jos et syö niin et voi myöskään olla kaunis. kaunista on se että osaa arvostaa itseään eikä se että olet luisen laiha anorektinen. oikeesti jos sä oikeesti haluut että sulla menee hyvin elämässä, saat kunnon poikaystävän, joskus lapsia, mahdollisesti hyvän työn niin sun pitää oppia arvostamaan itseäsi sellaisena kun oot.. mieti elämän suurin lahja on se että on sentään syntynyt tähän maailmaan ja sä oot sä, etsä voi muuksi muuttua..